Add@Me Learning Methods (RO)


Titlu: Și eu
Rezumat:

Această activitate funcționează cel mai bine pentru grupuri mici sau cu un grup mare împărțit în grupuri mai mici de 4-6 participanți. Fiecare membru al grupului primește 10 monede / scobitori de dinți/ bucăți de hârtie, etc. 

Prima persoană spune ceva ce a făcut (de exemplu: schi nautic, voley).  Toți ceilalți care au făcut același lucru spun „Și eu” și pun în mijlocul cercului unul dintre cele 10 obiecte pe care le-au primit la începutul activității.

În continuare, a doua persoană din cerc spune ceva diferit ce a făcut (de exemplu: am mâncat picioare de broască).  Toți cei care au făcut acest lucru pun o altă monedă / un alt obiect în mijlocul cercului. Continuați până când cineva a rămas fără monede/obiecte.

Obiective:

Grupul va deveni mai unit.

Materiale/Echipamente necesare:

Monede / scobitori / bucăți de hârtie pentru a le împărți în mod egal între participanți (10 pentru fiecare participant).

Dimensiunea grupului: Orice număr de participanți.
Durată: 15 minute
Instrucțiuni pas cu pas:

Așa cum este prezentat în rezumat.

Întrebări de reflecție și evaluare:

Acest exercițiu ar trebui să se încheie cu o discuție în care participanții sunt invitați să împărtășească unele dintre cele mai neobișnuite experiențe împărtășite de participanți.

Factori de risc posibili:

Nu au fost identificați factori de risc pentru această activitate.

Variante:

Participanții trebuie să aibă peste 14 ani pentru a avea suficiente experiențe de împărtășit și este bine ca activitățile să fie organizate cu un grup de vârstă similară.

Etichete: